ADVERTEREN

Adverteerders kunnen op de verschillende "kanalen" van RPM adverrteren.
Lees hieronder welke mogelijkheden we te bieden hebben.

MEER WETEN? 
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 
Patrick Pollemans +31 (0)6 4606 6436 of patrick@402automotive.com

RPM  ONLINE
Het merk RPM brengt op deze website het dikste autonieuws van Nederland en onderscheidt zich met nieuws dichtbij de autoliefhebber.
Bannerformaten
Advertorials

RPM LIVE EVENT PARTNERSHIP
Op aanvraag

RPM VIDEO'S OP YOUTUBE
Advertorials, Branded Content op aanvraag

RPM MAGAZINE
EEN PRINTTITEL IN DIT ONLINE TIJDPERK? 
Die vraag kunnen we ons voorstellen. Ons antwoord is duidelijk... Ja, juist een printtitel, omdat een gedrukt medium in deze tijden weer opvalt. Let wel, RPM is geen betaalde titel, want daar geloven we niet in! Steeds minder consumenten willen betalen voor tijdschriften; vrijwel alle titels met losse verkoop en abonnementen verliezen fors terrein. RPM vindt haar weg door bij tienduizenden petrolheads in de brievenbus te vallen, stuk voor stuk autoliefhebbers die de moeite nemen om autoshows in Nederland te bezoeken. Deze postadressen zijn allemaal opt-in!
Daarnaast vindt verspreiding plaats via tal van autofestivals en kan het blad via de website van 402 Automotive en RPM gratis online aangevraagd worden. Ook zullen vele exemplaren hun weg naar de liefhebber vinden via de adverteerders en automotive ketens. 

RPM ALS KWALITEITSBLAD MET TOPFOTOGRAFIE
RPM wordt niet zomaar een autoblaadje. We maken een kwalitatief magazine, dat een hoge bewaarfunctie of doorgeef functie zal krijgen door de mooie stevige cover en mooi binnenwerk. De lezer zal verrast zijn door de content. 
Veel mooie spreads met topfotografie van topfotografen van onder meer Mick Kok en Ronald Veth. Maar ook achtergronden bij ondernemers en portretten van autoeigenaren. Goede leesverhalen, met leuke rubrieken als "De Droomauto van…” waarbij autofan en autobezitter elkaar ontmoeten en de autofan de kans krijgt om een dagje te rijden in zijn droomauto.  Maar er is meer dan alleen auto’s, ook lifestyle zal zijn weg vinden binnen RPM Magazine.

ADVERTENTIETARIEVEN
1/1 pagina: €1.950,-
1/2 pagina: €1.250,- 
1/4 pagina: € 750.- 

ADVERTORIALTARIEVEN 
2/1 pagina: €2.950,-
1/1 pagina: €1.950,-
Mits de content passend is bij de opzet van RPM Magazine.

 

MEER WETEN? 
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 
Patrick Pollemans +31 (0)6 4606 6436 of patrick@402automotive.com

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER