CONTACT

RPM is het nieuwe automotive merk van Nederland en komt uit de koker van de makers van 402 Automotive.
402 Automotive is al meer dan 20 jaar marktleider in het organiseren van automotive events en heeft veel mediaervaring uit het verleden met bladen als AutoExclusief en AutoMaxx Magazine en de betrokkenheid bij diverse automotive media van Telegraaf Media Groep (tussen 2005 en 2010 was het bedrijf onderdeel van TMG). Met haar enorme database van meer dan 120.000 petrolheads wordt een zeer groot gevarieerd publiek bereikt.
www.402automotive.com

RPM Magazine 
RPM gaat verder dan alleen een blad en wordt het nieuwe multimediale platform voor de echte petrolhead! Een compleet nieuw merk in de automotive branche met een ongekende printoplage van meer dan 90.000 gedrukte exemplaren, een website met het meest opvallende autonieuws, de grootse virals via een Youtube kanaal, een actieve Facebook pagina (500.000 likers!) en Instagram en ook events! 
http://www.rpmonline.nl

RPM Live
RPM Live is de live versie van het magazine, dat vol komt te staan met performance tuning cars, exclusieve auto's, sportauto's en dat in een dynamische setting op het Circuit van Zandvoort. Op het circuit is het een komen en gaan van de allersnelste bolides die tegen elkaar in actie komen met de streetlegal dragraces, Dutch Time Attack en nog veel meer. Van Mitsubishi Evo tot Audi RS6, van Honda Civic Type R tot BMW M5 en van VW Golf R tot Lotus Exige. 
http://www.rpmlive.nl

RPM Connect
RPM Connect is de nieuwe automotive businessclub en draait om de bijeenkomsten, maar kent ook een online platform om op een eenvoudige manier van elkaars netwerk gebruik te maken. We hebben verschillende type events die zijn inbegrepen in het lidmaatschap. Daarnaast organiseren we maximaal twee keer per jaar aanvullende bijeenkomsten of weekenden, waar aanvullend voor betaald wordt. Dat kan een meerdaagse tourrit zijn, georganiseerd inclusief overnachting. RPM staat open voor alle merken en type auto’s. Performance, Supercars, Classics en meer!
www.rpmconnect.nl


CONTACTGEGEVENS
402 Automotive
Gors 11
NL 4741TA HOEVEN
088-0402402
info@rpmonline.nl

Voor vragen kunt u onderstaand formulier invullen.

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER