Maak kennis met de nieuwe AGIP Novecento lijn voor klassieke auto’s

Maak kennis met de nieuwe AGIP Novecento lijn voor klassieke auto’s

Auto Moto d'Italia vindt zondag 21 oktober 2018 plaats op een nieuwe locatie in de Randstad: Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Het event is dit jaar powered by Eni.

Eni smeermiddelen
Eni is een Italiaanse oliemaatschappij en produceert onder andere hoogwaardige smeermiddelen en aanverwante producten voor auto’s, trucks, motoren en scooters. Door het toepassen van ruim 45 jaar aan ervaring, dragen deze producten bij aan een optimaal rendement en het verlengen van de levensduur van elk type voertuig.

Nieuwe productenlijn voor klassieke auto’s
Bezoekers kunnen op de Eni stand kennismaken met een hele nieuwe productenlijn: AGIP Novecento. Eni begrijpt als geen ander, dat de juiste keuze van smeermiddelen cruciaal is voor klassieke auto’s om een hoge mate van bescherming en performance te verkrijgen. Om die reden ontwikkelde Eni een nieuwe reeks producten speciaal voor klassieke auto’s die dateren uit de jaren 1900 t/m 1990.

Prijzen winnen
De AGIP Novecento lijn wordt zeer binnenkort op de markt gebracht, maar speciaal voor de gelegenheid kunt u nu al kans maken op enkele AGIP Novecento producten tijdens het spel Rad van Fortuin. Dit spel wordt vier keer per dag op de Eni stand gehouden en u kunt hier, als bezoeker, gratis aan deelnemen.

Alfa Romeo Spider
Een bezoek aan de Eni stand is bovendien de moeite waard omdat deze is uitgerust met een prachtige rode Alfa Romeo Spider uit 1956, model type 750. 

Veel plezier op de Auto Moto d’Italia en tot ziens op de Eni stand!

Bestel hier uw entreeticket